Inštrukcije - Vaša mnenja


Na inštrukcije sem začela hodit prejšnje leto. Pri Davidu sem imela fiziko, pri Ani pa matematiko. Oba sta me odlično naučila. Ure učenja potekajo zelo sproščeno. Za vsako snov imajo pripravljene liste, na katerih so formule, primeri, definicije... DS nudi tudi učenje kemije, angleščine, nemščine..., ki jih zaenkrat še nisem rabila. :P
- Lina L., inštrukcije iz matematike in fizike

 

Pri Davidu sem imel inštrukcije matematike. V enmu tednu me je rešil popravca. Sm ful zadovoljen.
- Jure Loštrek, Inštrukcije matematike

 

Čeprav sva oba sovražila matematiko v šoli, sva se vedno veselila inštrukcij iz matematike pri Davidu. Učenje namreč prilagodi vsakemu posamezniku, snov razloži na preprost način in med urami kmalu ugotoviš, da v bistvu zmoreš. In kmalu sam pri sebi postaviš višje cilje, kot je le zadostnih 50%. Tudi med vročimi poletnimi dnevi, ko sva oba sanjala o morju in brezskrbnosti, sva se skupaj zabavala pri Davidovi matematiki ...
- Lea in Boštjan, Inštrukcije matematike

 

Ko snov ti David razloži, nikoli več trd oreh ni.
Natančno vse ti razloži, lenobo v nulo razprši.
Izpit ti noben ne spodleti...
Snov prijetna se zazdi,
da študiral bi vse svoje dni.
In na koncu David čestita ti,
hvaležen si mu lahko za vse dni!!!
- Marta Jakomin

 

Mislim, da se na Davidove inštrukcije fizike splača iti. Hitro ti razloži snov, pokaže uporabo formul v nalogah in če še vedno ne razumeš, ti je vedno pri roki. Meni je fiziko tako dobro razložil, da sem iz nule prišel na to, da sem fiziko znal bolje kot tri četrtine razreda. Kdor ima probleme s fiziko, naj se obrne na Davida.
- Jure Benedik, inštrukcije iz fizike

 

Tri leta poprej sem obiskoval različne izvajalce inštrukcij poslovne matematike, vendar nikoli nisem dosegel željenega rezultata. Ko pa sem prišel k Simoni in Davidu, se je z dobro in kvalitetno razlago ter trdim delom hipoma obrnila. Zelo sem zadovoljen, ker sta mi lahko pomagala.
- Denis Milošič, inštrukcije matematike

 

Stohastika je zelo zahteven predmet. Inštrukcije stohastike pri Davidu so bile zahtevne, vendar sem opravil izpit zelo uspešno, saj mi je zelo hitro in razumljivo razložil snov.
- Andrej Lukman, Inštrukcije Stohastike

 

Na skupinske inštrukcije matematike k Davidu sem hodila kar nekaj let, ker sem po njih vedno dosegala rezultate s katerimi sva bila zelo zadovoljna oba, ker so bile inštrukcije matematike vse prej zabavne kot pa mučne in pa zato ker je David, iz antitalenta kot sem jaz, za vsako kontrolko, maturo in izpit, naredil talenta!
- Maša Dakič, Inštrukcije matematike

 

Z nemščino sem imela vedno probleme, najbolj z časi. Inštrukcije nemščine pri Davidu so potekale tako, da so mi razložili snov tako enostavno, da sem takoj bila boljša od večine svojih sošolcev. Rešila sem se popravca. Res hvala!
- Andreja Rajh, inštrukcije Nemščine

Na Davidovih inštrukcijah hitro prideš do očitnega napredka v sproščenem in zabavnem okolju, od časa do časa pa inštrukcije popestri še kakšna "napeta" debata.
- Ula B.

D&S Inštrukcije so tako dobre, in pokažejo rezultate. Izboljšajo se ocene in strah pred šolo se zmanjša. Inštruktorji so zares dobri in zares jih zanima tvoj uspeh in izboljšanje. Učenje tukaj je drugačno in bolj sproščeno ter veselo. Ana je najboljša!!!
- Lina M.