Inštrukcije nemščineKvalitetne in strokovne inštrukcije nemščine

Kakšne prednosti prinaša učenje nemščine?

Inštrukcje nemščine inštruirajo profesorji nemškega jezika z dolgoletnimi izkušnjami

za podajanje svojega znanja.

 

Nemščina je materni jezik 101 milijon ljudi, kot prvi in drugi jezik pa ga govori kar 125 milijonov ljudi. Zelo pomembno vlogo igra tudi v institucijah Evropske unije, kjer se poleg angleščine in francoščine uporablja kot pomemben delovni jezik. Nemščina je tudi jezik naše sosednje države. Slovenija goji številne poslovne stike z nemško govorečimi državami, prav tako prihaja k nam veliko število turistov iz teh držav.

 

Angleščino, ki sicer velja za mednarodni sporazumevalni jezik, govori izredno veliko število ljudi. Če želite biti konkurenčni, na primer pri iskanju zaposlitve, je zelo zaželjeno, da obvladate poleg angleščine še kakšen tuj jezik. Prav zato so kakovostne inštrukcije nemščine pomembna investicija v vašo prihodnost, ki se vam bo prej ali slej obrestovala. Znanje nemščine vam odpira številna delovna mesta v gospodarstvu, politiki in turizmu. Pogoj za uspeh na teh delovnih mestih pa je brezhibno znanje jezika, ki ga boste z lahkoto pridobili z našimi inštrukcijami nemščine.


Nemščina se poučuje v številnih osnovnih in srednjih šolah, gimnazijah in na fakultetah. V kolikor v svojem znanju ali znanju vašega otroka opažate vrzeli, se čim prej odločite za strokovne inštrukcije nemščine za vse stopnje.

 

Iščem strokovne in cenovno dostopne inštrukcije nemščine v Ljubljani

Potem so D&S Inštrukcije pravi naslov za vas! Naši usposobljeni inštruktorji izvajajo inštrukcije nemščine za vse stopnje izobraževanja in različne ravni predznanja. Pri D&S Inštrukcije bomo poskrbeli, da bo učenje nemščine prijetno in sproščeno. Sproti se prilagajamo različnim potrebam in željam posameznih učencev in učenk.

 

Pri inštrukcijah nemščine dajemo velik poudarek na konverzaciji, ki je temelj vsakega jezika. Slovnici in njenim pravilom se seveda pri učenju nemščine ne moremo izogniti. Pri poučevanju le-te se opiramo na praktične stavčne in besedilne primere iz vsakdanjega življenja, ki naredijo učenje nemške slovnice manj suhoparno ter bolj realno in življenjsko.

 

Z inštrukcijami nemščine pri D&S Inštrukcije boste z lahkoto usvojili znanje iz različnih poglavij nemške slovnice, kot so nepravilni, pomožni, modalni in povratni glagoli, glagolski čas in način, odvisniki, zaimki, prislovi, stopnjevanje pridevnika, predlogi in tako dalje.

 

Odločite se za inštrukcije nemščine za vse stopnje! Z našo pomočjo bo učenje nemščine postalo zabavno.

V podjetnu D&S  nudimo tudi inštrukcije angleščine, francoščine,...