Inštrukcije angleščine za vse željne znanja

Znanje angleščine je velika prednost

V današnjem globaliziranem svetu velja angleščina za »lingua franca«, torej enotni mednarodni jezik, ki se uporablja v mednarodnih političnih odnosih, gospodarstvu, znanosti, tehnologiji, na spletu in v številnih drugih panogah, ki so pomembne v svetovnem merilu. Aktivno znanje angleščine vam prinaša veliko prednost tako v poslovnem svetu kot tudi v privatnem življenju. Z angleščino boste namreč neovirano komunicirali s tujci iz številnih držav, objavljali prispevke na svetovnem svetu, ki bodo namenjeni širši publiki ali pa potovali popolnoma brez jezikovnih zagat.

 

Prav zaradi svoje pomembnosti je angleščina prvi tuji jezik velikega števila učencev. Večina se z njo spozna v osnovni šoli (ali še prej), učenje pa se nadaljuje tudi na srednji šoli ali gimnaziji in nato še na nekaterih fakultetah. V zadnjih letih se vse bolj uveljavlja tendenca, da bi se začetek učenja angleščine prestavil na še nižjo starost.

 

Učenje angleščineUčenje angleščine s pomočjo D&S Inštrukcij

Inštrukcije angleščine so na voljo vsem, ki opazijo težave pri razumevanju, pisanju in govorjenju angleščine. Za pomoč se velikokrat odločijo učenci osnovnih in srednjih šol in dijaki, ki se pripravljajo na splošno in poklicno maturo. Odločitev za inštrukcije angleščine za srednje šole in maturo naj bo pravočasna, saj se s tem izboljša razumevanje nadaljnje učne snovi, hkrati pa se izognemo tudi časovni stiski in stresu, ki ga povzroči občutek nezadostnega znanja pred pomembnimi preizkusi, kamor zagotovo spada tudi matura. Naše inštrukcije angleščine lahko služijo kot priprava na test, ponovitev pred izpitom, kot obnavljanje pozabljenega znanja po koncu formalnega izobraževanja. Strokovno podkovani inštruktorji bodo inštrukcije angleščine prilagodili vaših potrebam, željam in predznanju. Opozorili vas bodo na morebitne vrzeli v znanju in vas usmerili k nalogam, ki bodo izpile znanje, ki ste ga pridobili pri inštrukcijah angleščine.

 

Velik poudarek dajemo na praktičnem sporazumevanju, razumevanju slovnice in pravilni izgovarjavi. Verjamemo, da »antitalenti« za jezike ne obstajajo, saj lahko jezik obvlada vsakdo, ki v učenje vloži nekaj truda in volje. Za motivacijo bomo z veseljem poskrbeli tudi mi in naredili učenje angleščine prijazno do vsakega učenca in učenke. Pri D&S Inštrukcije pridobivate znanje na hiter način, potrudimo pa se tudi, da poteka učenje v kar se da sproščenem vzdušju. S pomočjo naših inštrukcij angleščine bo postalo učenje angleščine »a piece of cake«.