IZDELAVA SPLETNIH STRANI IN CENIK IZDELAVE SPLETNIH STRANI

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI: D & S INŠTRUKCIJE D.O.O. iz Ljubljane

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI: D & S INŠTRUKCIJE D.O.O. iz Ljubljane

Izdelava spletnih strani cenik je ena od pomembnih in pogostih vprašanj. Koliko bo stala izdelava moje spletne strani? Boljše vprašanje je kakšno spletno stran ali spletno trgovino potrebujem, če želimo nastopati in tekmovati v digitalnem oglaševanju? Kdo so moji konkurenti na spletu? Koliko sem pripravljen investirati v spletno stran? V podjetju Vsi.si želimo skupaj z vami pregledati kako poteka izdelava spletne strani skozi navodila, ki služijo kot pomoč skozi glavne točke načrtovanja in ovrednotenja pri prenovi ali postavitvi nove spletne strani. Kakšna je cena pri prenovi ali izdelavi spletne strani oziroma trgovine. Za enostavne spletne strani tako imenovane One pagerje se gibljejo od nekaj 100€ pa do spletnih trgovin, ki se začnejo pri 2500€. Cilj je imeti tako orodje v digitalnem marketingu, ki bo za podjetje profitabilno in bo prinašalo kvalitetna povpraševanja, naročila ali bo celo prodajalo izdelke.

Vsisi
 
DS Inštrukcije

Bi bili zadovoljni z inštrukcijam preko spletne strani?

V podjetju D&S Inštrukcije iz Ljubljane vejo, da dobre inštrukcije ne grejo preko spleta. Izmenjava gradiv za učenje in utrjevanje znanja gre veliko lažje. Ekipo sestavljajo osebe z več letnimi izkušnjami v poučevanju in inštruiranju. Občasni sodelavci so študentje z dobrim znanjem in sposobnostjo ter strokovnostjo posredovanja znanja.

 

Kakšen je postopek za izdelavo spletnih strani?

Izdelava spletnih strani postopek ima namenom sledenju ključnih dejavnikov pri izdelavi spletne strani ali prenovi le te. Izdelava je pogojena z cilji podjetja, konkurenco in finančnim obsegom, ki ga bo podjetje investiralo. Seveda se lahko izdelava spletne strani izdeluje po delih ali po trgih in se skozi razvoj prodaje in ali ciljev podjetja nadgrajuje in prilagaja ponudba, trgi, izdelki in stortve. Izdelava po delih ali paketih je kot sama velikokrat sprejemljiva za investitorja. Razširitve in dograditve spletne strani se razširijo glede na poslovanje in zmožnosti podjetja. Cilj imeti konkurenčno spletno stran, ki bo pred konkurenco na Google pa ni okrnjen.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani SenseIzdelava spletne strani REMIzdelava spletne strani Lift dvigIzdelava spletne strani Ema bazeniIzdelava spletne strani IbloIzdelava spletne strani Rainbow

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.