Iščem inštrukcije matematike. Brez panike! Pokličite podjetje D&S Inštrukcije

Matematika spada med najtežje predmete in niso redki primeri, ko učenci, dijaki in tudi študentje brez zunanje pomoči ne zmorejo več naprej. Takrat se navadno pojavi vprašanje, kako naprej. Iščem inštrukcije matematike. Na koga naj se obrnem?' Rešitev je popolnoma preprosta: pokličite D&S Inštrukcije. V našem podjetju vam nudimo inštrukcije matematike na vseh zahtevnostnih stopnjah – za osnovno šolo, srednjo šolo, visoko šolo in fakulteto. Pripravili vas bomo na teste, maturo ali izpite in poskrbeli za dolgoročno znanje. S strokovnimi inštruktorji, ki vedo, kaj delajo, vam bomo dokazali, da je tudi matematika lahko prijetna in celo zabavna. S pravim pristopom, seveda.

 

'Iščem inštrukcije matematike'. Kako najti dobrega inštruktorja?'

V množici ponudnikov, ki ponujajo storitve individualnega poučevanja, je resnično težko izbrati pravega inštruktorja. Najbolj zanesljivo se je zanašati na dva pokazatelja:

  • strokovnost inštruktorja
  • besede tistih, ki imajo z inštruktorjem izkušnje

Iščem inštrukcije matematike

Kako strokoven je inštruktor, govori njegova izobrazba in delovne izkušnje. Pomembno je, da je tisti, ki izvaja inštrukcije, strokovno podkovan v matematiki, pa tudi na področju pedagogike. Njegova naloga je namreč, da 'prebere' učenca in mu snov podaja v njemu primerni obliki. Drugi dejavnik, ki je včasih še pomembnejši, pa so izkušnje tistih, ki so storitve že uporabili. Zadovoljen ali nezadovoljen uporabnik oziroma njegov uspeh pri matematiki je najboljše merilo za uspešne inštrukcije. Ko si boste torej naslednjič rekli iščem inštrukcije matematike, pokličite v D&S Inštrukcije.

 

Kdaj je čas, da si rečete 'iščem inštrukcije matematike'?

Učenec, dijak ali študent potrebuje dodatno pomoč, ko sam ne zmore več predelati snovi oziroma z lastnim delom ne dosega ustreznih rezultatov. Včasih do takšnih situacij pride zaradi nerednega dela, drugič zaradi tega, ker učenec ne sledi snovi v šoli, tretjič preprosto zato, ker je časa premalo, dejavnosti pa preveč. Zakaj bi se sami spopadali s težavami, če lahko znanje s pomočjo inštruktorja usvojite hitro in kakovostno? Naj 'iščem inštrukcije matematike' ne bo zadnji klic na pomoč pred popolnim polomom, ampak si inštruktorja zagotovite prej, da bo učenje potekalo brez stresa in nepotrebnih težav.