Inštrukcije statistike za srednje šole prilagojene posameznemu programu in dijaku

Inštrukcije statistike za srednje šole se po pogostosti v zadnjem času postavljajo ob bok inštrukcijam matematike in tujih jezikov.  Statistika je namreč del predmetnika na mnogih srednjih šolah, tudi v gimnaziji, kljub temu pa ni veliko podjetij, ki bi ponujala inštrukcije iz statistike. Ljubljana je eno redkih mest, kjer je tovrstna strokovna pomoč sploh na voljo. V podjetju D&S Inštrukcije se lahko pohvalimo, da svojim strankam ponujamo vrhunske inštrukcije statistike za srednje šole in fakultete, ki temeljijo na izvrstni strokovni usposobljenosti inštruktorjev.

Inštrukcije statistike za srednje šole vedno prilagodimo zahtevam posameznega programa in dijaka. Statistika v gimnaziji se namreč razlikuje od statistike v ekonomski šoli. Ne glede na program pa je bistvo inštrukcij, da vsak dijak najprej razume osnovne pojme statistike, ki so ključne za razumevanje celotne snovi in reševanje nalog. Inštrukcije iz statistike bodo dijaka med drugim naučile tudi uporabe statističnih orodij na žepnem računalniku, ki bistveno olajšajo delo in skrajšajo čas računanja.

 

Statistika v gimnaziji – ne odlašajte z inštrukcijami

Statistika v gimnazijiKo se pri statistiki pojavijo prve težave, jih lahko najprej poskusite rešiti sami. Svetujemo vam, da  še enkrat preberete predelano snov in jo poskušajte razumeti. Lahko se posvetujte tudi s sošolci. Če to ne pomaga, pa je najbolje, da se čim prej odločite za inštrukcije statistike za srednje šole in gimnazije. Najslabše bi bilo, če bi z iskanjem pomoči odlašali do zadnjega trenutka.

Že zamik nekaj tednov lahko pomeni bistveno več snovi in zaostanek v njenem razumevanju. Dlje ko odlašamo, težje je nadoknaditi zamujeno, pa tudi dlje traja. Tudi statistika v gimnaziji v tem pogledu ni izjema, zato je pomembno, da se za inštrukcije iz statistike za srednje šole res odločite v trenutku, ko se težave začnejo. Tudi če tega ne storite čisto takoj, pa se lahko z dobrim inštruktorjem, ki se težave loti sistematično, ter z nekaj volje in dela snov zelo dobro naučite. Za inštrukcije statistike za srednje šole je najpomembneje, da je predmet od osnov naprej dobro osvojen in da ga dijak resnično razume.

 

Odločite se za inštrukcije iz statistike v D&S Inštrukcije in se prepričajte, da statistika v gimnaziji ni nerešljiv problem.

 

Vabljeni!