Inštrukcije matematike | D&S inštrukcije Ljubljana

Inštrukcije matematike so običajno potrebne, ko dijaki srednjih šol

Ana - inštruktorica matematike in gimnazij pri svojem delu naletijo na težave, zato so inštrukcije matematike za srednje šole precej pogoste. Na nas se obračajo starši in dijaki z zelo različnimi težavami in različnimi stopnjami znanja – od tistih, ki bi si radi le izboljšali oceno ali se radi sproti naučijo redno snov, do takšnih, ki so zabredli že precej globoko v negativne ocene in se že spopadajo s popravnim izpitom. Veliko je tudi dijakov četrtih letnikov, ki se želijo pripraviti na maturo in utrditi oziroma obnoviti svoje znanje. Za našo pomoč se pogosto odločijo tudi odrasli, ki dokončujejo šolanje. Ker so inštrukcije za matematiko individualne, so vedno prilagojene posameznemu dijaku ali učencu. Pri inštrukcijah se posvetimo najprej največjim težavam, ko le te odpravimo pa zančemo z manjšimi težavami.

 

Ste si že kdaj rekli "iščem inštrukcije matematike", pa niste vedeli, na koga bi se obrnili?

 

Inštrukcije matematike za srednje šole in sprotno učenje

Inštrukcije matematikeTako srednješolcem kot njihovim staršem je seveda že vseskozi jasno, da je najboljše 'zdravilo' zoper slabe ocene pri matematiki sprotno učenje. A zanj navadno zmanjka tako volje kot časa. Zato so za dijake srednje šole najboljše inštrukcije matematike, ki se izvajajo redno, na primer enkrat ali dvakrat na teden. Na tak način je snov redno utrjena, dijak zlahka spremlja razlago v šoli, ker ima kakovostno temeljno znanje, in – kar je najpomembnejše – znanje je resnično dolgoročno, saj ni učenja zadnji trenutek, samo pred testi.

 

Inštrukcije matematike – osnovna šola

Inštrukcije matematike za osnovno šoloPoleg tega, da v podjetju D&S inštrukcije, Ljubljana nudimo inštrukcije matematike za srednje šole, so naše inštrukcije namenjena tudi učencem osnovnih šol. Za mlajše je predvsem pomembno, da začnejo z dodatno pomočjo takoj, ko se pokažejo težave in jih starši ne morejo več rešiti, bodisi zaradi zaposlenosti bodisi zaradi pomanjkanja ustreznega znanja. Pogostokrat se na nas obrnejo tudi odrasli, ki jim je pogoj za službo končana osnovna šola ali potrebujejo inštrukcije iz matematike, ker so se sami odločili, da bodo svoje izobraževanje nadaljevali v okviru šolanja za odrasle.

 

Ne odlašajte stvari na jutri. Prepričani smo, da vam bodo inštrukcije fizike in inštrukcije za matematiko z našimi izkušenimi inštruktorji pomagale do odličnih rezultatov na vseh stopnjah šolanja.

 

Nudimo tudi inštrukcije fizike za vse stopnje, inštrukcije jezikov, inštrukcije elektrotehnike, inštrukcije statistike,...