Inštrukcije fizike za visoke šole – fizika za fakultete zahteven naravoslovni predmet

Inštrukcije fizike za visoke šoleFizika za fakultete veja za zahteven naravoslovni predmet, ki zahteva še več znanja kot srednješolska fizika. To znanje ni vedno lahko dosegljivo brez dodatne pomoči, inštrukcije fizike na tako zahtevni ravni pa je kar težko najti, saj imajo le redki ustrezno znanje. Podjetje D&S Inštrukcije Ljubljana je tako eno redkih, ki lahko vsem, ki jim fizika za fakultete povzroča težave, ponudi učinkovite inštrukcije fizike za visoke šole in fakultete.

Inštrukcije iz fizike za visoke šole in fakultete lahko potekajo individualno, študent pa se lahko udeleži tudi skupinskega tečaja. Tečaje iz matematike, fizike in elektrotehnike, ki potekajo v manjših skupinah do 10 študentov, izvajamo tudi na več fakultetah. Inštrukcije fizike v D&S Inštrukcije Ljubljana izvajajo izkušeni in strokovno podkovani inštruktorji, ki študente učinkovito pripravijo na kolokvije oz. na ustne in pisne izpite.

 

Inštrukcije fizike za visoke šole prilagojene željam in urniku posameznika

V primerjavi z inštrukcijami fizike za osnovne in srednje šole so inštrukcije fizike za visoke šole nekoliko drugačne. Študentje svoje učenje prilagajajo svojim obveznostim in so v času izpitov pogosto obremenjeni. Da bi bile inštrukcije fizike v D&S Inštrukcije Ljubljana čim bolj učinkovite, se naši inštruktorji najprej pogovorijo s študentom o tem, kakšen način dela mu najbolj ustreza, in inštrukcije fizike popolnoma prilagodijo njegovim željam. Ker je fizika za fakultete zelo obsežna in zahtevna, morajo študenti ostati skoncentrirani bistveno dlje kot učenci in dijaki. Zato v podjetju ponujamo tudi možnost več ur trajajočih inštrukcij iz fizike.

Na inštrukcije fizike za visoke šole pa lahko gledamo tudi kot na investicijo. Večkratno opravljanje izpitov bi vas namreč stalo kar nekaj denarja, zato vam odločitev za inštrukcije iz fizike lahko pozneje prihrani tako denar kot trud.

 

Fizika za fakultete ni nerešljiv problem

Na inštrukcije fizike pogosto pridejo študenti, ki so že skoraj obupali nad študijem. A prav vsi, ki so se odločili za inštrukcije fizike v D&S Inštrukcije Ljubljana, so dokazali, da se s strokovno pomočjo lahko premaga tudi tisto, kar se je nekoč zdelo nepremostljivo. Zato nikar ne odlašajte in nas obiščite. Naj vam naše inštrukcije fizike Ljubljana za visoke šole dokažejo, da fizika za fakultete ni nerešljiv problem.

 

Vabljeni!

 


Nudimo inštrukcije za vse stopnje, inštrukcije fizike za srednje šole, visoke ter fakultete, inštrukcije matematematike, inštrukcije statistike, inštrukcije elektrotehnike, inštrukcije angleščine in nemščine,...