Inštrukcije fizike za gimnazije in srednje šole, nadgradnja osnovnošolske fizike

Naloge iz fizikeFizika za srednje šole v primerjavi z osnovnošolsko fiziko zahteva veliko več znanja, zato dijakom, posledično pa tudi njihovim staršem pogosto povzroča kar precej težav. Naloge iz srednješolske fizike so precej zahtevne in pogosto prezahtevne tudi za starše, ki bi radi pomagali. Kaj torej storiti v takšnem primeru? Obrnite se na D&S Inštrukcije, kjer vam nudimo učinkovite inštrukcije fizike za gimnazije in ostale srednje šole.

Inštrukcije fizike za gimnazije izvajajo izkušeni in strokovno podkovani inštruktorji, ki imajo vpogled v učno gradivo in zelo dobro poznajo način poučevanja fizike v srednjih šolah. Za vas bodo pripravili različne naloge iz fizike, ki bodo pripomogle k lažjemu razumevanju in dojemanju snovi. Naši inštruktorji vam bodo znali približati snov na način, da se pri tem ne boste dolgočasili. Znali vas bodo motivirati in vam pokazati, da je fizika za srednje šole lahko tudi zabavna.

 

Naloge iz fizike pripomorejo k lažjemu razumevanje snovi

Vsaka ura inštrukcij bo prilagojena vsakemu dijaku posebej – sproti se bomo dogovorili tako za vsebino inštrukcij kot tudi za število ur. Razlago snovi bomo prilagodili vaši osebnosti in vašemu predznanju fizike ter jo podali na čim bolj preprost, jasen in razumljiv način. Pri tem si bomo pomagali tudi z gradivom, ki vsebuje najpomembnejše definicije in formule.

Za čim bolj uspešne inštrukcije fizike za gimnazije so zelo pomembne tudi ustrezne domače naloge. Reševanje nalog bo še bolj okrepilo razumevanje snovi in sčasoma bo dijak zlahka reševal tudi tiste naloge iz fizike, ki mu povzročajo največ težav. Domače naloge sestavljamo na podlagi dijakovega učbenika, nekatere so skopirane iz knjige ali kakšnega učnega lista, nekatere pa sestavimo kar sami.

 

Inštrukcije fizike za gimnazije lahko namenjene tudi pripravi na maturo

Inštrukcije fizike so primerne tako za dijake, ki želijo popraviti slabe ocene, kot tudi za tiste, ki želijo zgolj utrditi svoje znanje in namesto dobrih dosegati odlične rezultate. Inštrukcije fizike so lahko tudi odlična pomoč pri pisanju seminarskih in raziskovalnih nalog. Dijakom, ki želijo svoje znanje fizike dokazati na maturi, pa bodo inštrukcije iz fizike za gimnazije lahko koristile kot priprava na maturo. Priprave na pisni del se začnejo z intenzivno predelavo posameznih poglavij, sledi pa jim reševanje nalog iz fizike, ki so primerne tudi za domače delo.

 

Inštrukcije fizike – rešitev za preglavice, ki jih povzroča fizika za srednje šole.

 

 

Pokličite D&S Inštrukcije, Ljubljana na 041 749 561 ali nam pa pišite na info@ds-instrukcije.si.

 

Nudimo inštrukcije za vse stopnje, inštrukcije fizike za srednje šole, visoke ter fakultete, inštrukcije matematematike,