Inštrukcije fizike za fakultete in visoke šole

Inštrukcije fizike za visoke šoleNudimo ištrukcije za vse predmete.  Učencem, dijakom in študentom pomagamo pri osvajanju znanja tako iz elektrotehničnih predmetov, matematike, fizike in kemije kot tudi iz jezikov. Inštrukcije fizike so namenjene učencem in dijakom osnovnih in srednjih šol ter gimnazij, nudimo pa tudi inštrukcije fizike za visoke šole in fakultete. Inštrukcije fizike za visoko šolo ali fakulteto se začnejo s ponovitvijo srednješolske fizike in nadaljujejo z nadgradnjo znanja na visokošolski ravni. Naši inštruktorji vas bodo učinkovito pripravili na kolokvije oz. na pisne in ustne izpite.

 

Inštrukcije iz fizike za fakultete in visoke šole lahko potekajo individualno, lahko pa se študent udeleži tudi skupinskega tečaja. Tečaje iz matematike, fizike in elektrotehnike, ki potekajo v manjših skupinah do 10 študentov, izvajamo tudi na več fakultetah.

 

Individualne inštrukcije fizike za visoke šole in fakultete

David Lukman - inštrukcije fizike za fakulteteInštrukcije iz fizike v Ljubljani za fakutelte in visoke šole vodijo izkušeni inštruktorji, ki vam bodo fiziko približali na jasen, preprost in razumljiv način. Inštrukcije fizike so prav tako prilagojene študentovi osebnosti in njegovemu predznanju, saj se zavedamo, da snov vsak dojema drugače. Za kar najuspešnejšo in učinkovito razlago si pomagamo z lastnim gradivom, ki vsebuje najpomembnejše definicije in formule, pogosto so zraven tudi nekateri rešeni primeri. Razlago je seveda najbolje podkrepiti z nalogami in primeri. Za poučevanje matematike smo denimo ustvarili lastno zbirko več kot 3000 nalog z rešitvami, pri poučevanju drugih predmetov pa nekatere naloge sestavimo sami, druge pa izbiramo iz raznih knjig in učnih listov, starih testov, izpitov in kolokvijev. Ne gre pa pozabiti niti na domače naloge, ki so tudi pomemben del inštrukcij. Pri podajanju nalog pazimo, da jih ni ne preveč in ne premalo. Študent lahko rešene naloge pokaže pri naslednji uri in v primeru, da katere od njih ni znal pravilno rešiti, inštruktorja tudi vpraša za razlago.

 

Nikar ne odlašajte, izboljšajte svoje znanje in svoje ocene ter se odloči za inštrukcije fizike za visoke šole in fakultete. Prepričani smo, da vam lahko pomagamo.

 

 

Pokličite D&S Inštrukcije, Ljubljana na 041 749 561 ali nam pa pišite na info@ds-instrukcije.si.

 

Nudimo inštrukcije za vse stopnje, inštrukcije fizike za srednje šole, visoke ter fakultete, inštrukcije matematematike, inštrukcije statistike, inštrukcije elektrotehnike, inštrukcije angleščine in nemščine,...