Inštrukcije fizike za osnovno šolo

Inštrukcije fizike za osnovno šolo izvajamo izkušeni profesorji in strokovnjaki, ki smo s svojo pomočjo pomagali do znanja in boljših ocen prenekateremu učencu. V podjetju D&S inštrukcije  počujemo fiziko individualno na zanimiv, preprost in jasen način, tako da lahko otroci lažje osvijo znanje iz fizike. Inštrukcije fizike za osnovno šolo so prilagojene za vsakega otroka posebej, glede na njegovo osebnost in predhodno znanje. Inštrukcije fizike za osnovno šolo potekajo po skrbno zasnovanem programu, pri čemer uporabljamo lastno, avtorsko gradivo, ki jo lahko učenec odnes tudi domov. Gradivo z avtorskimi nalogami obsega več kot 3000 vaj, razlag, primerov in rešitev. Skupaj rešujemo tudi naloge za fiziko iz učbenikov, ki jih učenci uporabljajo v šoli. Inštrukcije potekajo čez celo šolsko leto, vsak dan v tednu, ob vikendih in praznikih. Po potrebi stopimo tudi v kontakt z učitelji, kjer pridobimo informacije o učenčevem znanju in njegovih težavah. Prav tako se lahko obrnete na na, če vaš otrok potrebuje inštrukcije fizike in matematike. Pomagajte svojemu otroku do kvalitetnega znanja matematike in fizike s pomočjo našega podjetja D&S, še danes.

Inštrukcije fizike za srednje šoleInštrukcije fizike za srednjo šolo

Kvalitetno znanje fizike je  odvisno od tega ali ste osvojili osnove fizike že v osnovni šoli. V kolikor temu ni tako, vam predlagamo, da nas čim prej obiščete.  Inštrukcije fizike za srednjo šolo potekajo tako, da najprej obnovimo in utrdimo znanje fizike od prej, šele nato se lotimo snovi za srednjo šolo. Vsakdo občasno potrebuje malo pomoči, zato svoje znanje predajamo tudi tistim, ki sicer s fiziko za srednje šole nimajo težav, vendar pa bi si želeli svoje znanje izboljšati, z namenom, pridobiti boljšo oceno ali pa zgolj obvladati fiziko do potankosti. Za našo pomoč se lahko odločite tudi, če nameravate izbrati fiziko, kot izbirni predmet za maturo. Ker se pri maturi zahteva znanje vseh štirih let, vam svetujemo, da se čim prej obrnete na nas. Utrdili bomo vse teme, ki so navedene v maturitetnem katologu, še prej pa bomo ponovoli in osvojili osnove, ki so podlaga za razumevanje nadaljne snovi. Nato pa se boste po osvojenih poglavjih preizkusili v reševanju maturitetnih pol ter tako preverili znanje, še preden se prava matura dejasnko prične.  

Inštrukcije fizike za fakultete

Inštrukcije iz fizike za fakultete je prav tako individualne narave in je prilagojeno posameznikovi osebnosti in njegovemu predhodnemu znanju. Ker se snov iz fizike za fakultete razlikuje od univerze do univerze, vam priporočamo, da s sabo prinesete tudi svojo gradivo, da bomo lahko natančno določili učni načrt in potek inštrukcij. Seveda pa velikokrat za poučevanje uporabljamo tudi svojo avtorsko literaturo z nalogami, primeri razlagami in rešitvami, ki smo jo sami skrbno pripravili za inštrukcije fizike za fakultete. Inštrukcije potekajo čez celo šolsko leto. Pošljite nam povpraševanje in si izberite svoj dan za osvajanje znanja.

 

 

Pokličite D&S Inštrukcije, Ljubljana na 041 749 561 ali nam pa pišite na info@ds-instrukcije.si.

 

Nudimo inštrukcije za vse stopnje, inštrukcije fizike za srednje šole, visoke ter fakultete, inštrukcije matematematike, inštrukcije statistike, inštrukcije elektrotehnike, inštrukcije angleščine in nemščine,...