Inštrukcije fizike Ljubljana – fizika na maturi ali v šoli

Inštrukcije fizike za dober rezulatat na maturi. Fizika je podobno kot matematika izjemno specifičen predmet, pri katerem navadno ni nevtralnih odzivov med dijaki – nekateri jo obožujejo in jo razumejo brez večjih težav, drugi je ne marajo in imajo težave, zato potrebujejo inštrukcije. Najbolj zanesljiva metoda za odpravo težav pri predmetu fizika so kakovostne inštrukcije fizike, ki jih zagotovo nudimo v podjetju D & S Inštrukcijel. Ljubljana za razliko od nekaterih drugih predmetov za fiziko ne ponuja ravno veliko izobraževanj, saj je strokovno znanje fizike, ki je predpogoj za poučevanje, precej redko. Ravno zato smo v podjetju DS Inštrukcije, Ljubljana še toliko bolj ponosni in veseli, da je v naši ponudbi tudi fizika (matura, sprotno učenje …).

Inštrukcije fizike Ljubljana

Inštrukcije fizike Ljubljana za osnovno šolo

Nobena redkost ni, da se težave pri fiziki pojavijo že v osnovni šoli. Da bi se izognili večjim problemom v prihodnosti, je najbolj pametno, da se s temi težavami soočimo že takoj, ko nastanejo. Redki starši imajo dovolj znanja ali časa, da bi svojim otrokom pomagali tudi pri fiziki, zato vam ponujamo v podjetju DS Inštrukcije Ljubljana inštrukcije fizike tudi za osnovno šolo. Tako bo vaš otrok izboljšal oceno, izgubil odpor do predmeta in morda celo vzljubil fiziko, saj bo ta predstavljena na njemu prilagojen način. In takšna sprememba ni nobena redkost – mnogi učenci in dijaki popolnoma spremenijo odnos do prej osovraženih predmetov.

 

Matura – fizika na malce višji ravni

Tisti, ki si kot maturitetni predmet izberejo fiziko, jo navadno že v osnovi kar dobro razumejo, a to še ne pomeni, da v množici snovi, ki jo morajo obvladati, ne potrebujejo malo pomoči. Inštrukcije fizike za gimnazijo (Ljubljana) lahko pomenijo tudi pripravo na maturo iz fizike, s pomočjo katere dijak hitreje obnovi znane teme in zakrpa morebitne luknje v znanju. S takšno pripravo na maturo lahko v kratkem času s strokovno pomočjo dijak bistveno bolj obvlada snov, kot bi jo pri samostojnem učenju. Predvsem pa se mu ni treba ukvarjati z iskanjem snovi in vaj za utrjevanje, saj to delo opravimo mi.

 

 

Pokličite D&S Inštrukcije, Ljubljana na 041 749 561 ali nam pa pišite na info@ds-instrukcije.si.

 

Nudimo inštrukcije za vse stopnje, inštrukcije fizike za srednje šole, visoke ter fakultete, inštrukcije matematematike, inštrukcije statistike, inštrukcije elektrotehnike, inštrukcije angleščine in nemščine,...