Inštrukcije podjetja D&S

Inštrukcije podjetja D&S s sedežem v  Ljubljani izvajamo  profesorji, ki smo s svojo pomočjo pomagali do boljših ocen, znanja in opravljenih popravnih izpitov, že prenekateremu učencu, dijaku in študentu. Inštrukcije niso samo za tiste, ki jim nikakor ne uspe pisati pozitivne ocene, ker niso naravoslovec ali pa družboslovec po duši. Inštrukcije so namenjene tudi vsem tistim, ki z našo pomočjo želijo osvojiti ali pa nadgraditi znanje ter posledično osvojiti boljšo oceno, prav tako so namenjene tudi vsem tistim, ki želijo pri izbranem (izbirnem ali pa fiksnem) predmetu (npr. iz matematike) pred maturo ponovno ponoviti in utrditi znanje iz štirih let. Naši tečaji potekajo individualno, celo šolsko leto, vsak dan v tednu, ob vikendih in praznikih, po ugodnih cenah, za naslednje stopnje:

  • inštrukcije za osnovne šole
  • inštrukcije za srednje šole
  • inštrukcije za visoke šole
  • inštrukcije za fakultete

Pošljite nam povpraševanje  oz nas pokličite 041 749 561 ali pa se oglasite pri nas in se bomo  dogovorili za inštrukcije, ki vas bo privedle do zavidljivih rezultatov.

 

Inštrukcije matematike in fizike

Za inštrukcije matematike in fizike se lahko odločite posamično ali skupaj. Izbor je popolnoma odvisen od vas oziroma, glede na to, kaj vam dela težave. Kot že rečeno,inštrukcije matematike in fizike potekajo individualno, kar pomeni, da prilagodimo uro, snov in tehniko poučevanja vsakemu posamezniku posebej. Inštrukcije fizike in matematike so pri nas organizirane za vse stopnje.

 

Inštrukcije angleščine

Inštrukcije angleščineV kolikor niste rojen poliglot ali pa imate občutek za jezike že v »žilah« vam predlagamo, da nam dovolite, da vam pomagamo. Učenje angleščine poteka individualno, posebej prilagojenu vsakemu posamezniku posebej. Pri učenju angleščine dajemo posebej velik poudarek na ustno izraženje in izgovorjavo ter z uporabo ustreznega slovarja širimo besedni zaklad. Inštrukcije angleščine so primerne za vse tiste, ki bi radi svoje znanje nadgradili in izpopolnili ali pa vam preprosto dela težave in potrebujete pomoč. Pri nas so vse inštrukcije tudi angleščine, oblikovane tako, da preverimo vaše znanje, nato pa temeljito pripravimo načrt poteka, kako vam pomagati, da osvojite svoje znanje, in sicer:

  • temeljita razlaga slovničnih struktur
  • osnovna raba besed in besednih zvez v vsakodnevni rabi
  • aktivna komunikacija v angleškem jeziku
  • širitev besednega zaklada
  • konverzacija