Izdelava in optimizacija spletne strani | Kolofon

Vsisi logo

Izdelava spletne strani, naročnik: D&S Inštrukcije, David Lukman s.p.
Izdelava spletne strani: VSISI, spletni marketing, d.o.o., spletnidonos
Optimizacija spletne strani: VSISI, spletni marketing, d.o.o.
Spletna stran www.ds-instrukcije.si je bila po izdelavi spletne strani vpisana še v poslovni imenik vsi.si

 

VSISI d.o.o. - telefonska številka: 0590 75 928, e-pošta: info@vsi.si

 

 

D&S Inštrukcije, David Lukman s.p.

V podjetju D&S Inštrukcije, David Lukman s.p., smo zaposleni štirje inštruktorji - David in Simona Lukman, Mojca Goropevšek in Ana Rebec. Učencem, ki imajo pri določenih predmetih težave, pa tudi učencem, ki želijo poglobiti svoje znanje, nudimo inštrukcije različnih predmetov. Tako vam omogočamo inštrukcije matematike, statistike, fizike, kemije in elektrotehničnih predmetov. Inštruiramo tudi slovenski jezik ter tuje jezike - angleščino, nemščino in francoščino. Če se boste odločili za našo storitev, boste lahko izbirali med individualnim programom in skupinskim tečajom. Za inštruiranje uporabljamo aktualne učne pripomočke, ki omogočajo hitrejše usvajanje snovi. Pripravili smo tudi zbirko s preko 3000 avtorskih nalog.

 

Vedno stremimo k čim enostavnejši in razumljivi razlagi. Če vam kakšen izmed prej naštetih predmetov povzroča težave, nas pokličite na telefonsko številko 041 749 561 ali nam pošljite elektronsko sporočilo na info@ds-instrukcije.si.

 

 

Optimizacija spletne strani z www.vsi.si
Izdelava mini spletne strani D&S Inštrukcije v vsi.si

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene in se jih ne sme spreminjati ali drugače uporabljati, razen tako, kot je to določeno v tem besedilu, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Dokumentov, objavljenih na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja.