Izdelava spletne strani za D&S Inštrukcije, Ljubljana

 

V podjetju D&S Inštrukcije smo vam na voljo za instrukcije tako individualne kot manjše skupine. Pomagamo vam reševati matematične probleme, od osnovne do srednje šole. Za vse, ki pa želite zvedeti kaj več o finančni matematiki in statistik, ali pa vam ta dva področja delata težave vam jih na enostaven način razložimo.
Poučujemo in inštruiramo kemijo od osnovnih šol preko srednje šole do zahtevnost na univerzi kot je organska kemija, anorganska kemija, analizna kemija.

 

Oblikovanje in izdelava spletnih strani 

Vsisi logo

Izdelava spletnih strani, ki vam služijo pri prodaji in prepoznavnosti podjetja. S primerno izdelano spletno stran dobite komercialista več in postanete dostopni za potencialne stranke 24 ur na dan 7 dni v tednu in 365 dni v letu. Vse kar bodo obiskovalci potrebovali bodo imeli na spletni strani. Oblikovanje in izdelava spletne strani pa bo obiskovalca zadržalo na spletni strani ter ga popeljalo do ključnih informacij , ki si jih bo želel. Oblika spletne strani je pomembna pri naviguranju uporabnika in obiskovalce spletne srani. Oblikovanje spletne strani je samo eden od elementov v procesu postavljanja spletne strani, ki daje spletni strani strukturo in vizualnost. Oba elementa sta pomembna tako za uporabnika kot za indeksacijo spletne strani. 
Za izdelavo  spletnih strani lahko rečemo, da je proces,ki zakteva različna zananja s področja  oblikovanja,programiranja, uporabniške izkušnje, pozanvanja cijnega trga in ciljnega kupca, pozanavnje jezika s katerim nagovarjamo ciljnega kupca in še bi lahko naštevali.  

Izdelava internetnih strani po meri je narejena po željah in zahtevah naročnika, kjer ni pomembno za kateri trg gre in ali je spletna stran ali spletna trgovina. Ne glede na zahtevnost in kompleksnost je internetna stran izdelana po zadnjih zahtevah in smernicah, ki jih podaja Google in so uporabniku prijazna.

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

Vas zanima SEO optimizacija spletnih strani ali izdelava spletnih strani?

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A

1000 Ljubljana

http://www.spletnidonos.si/

http://www.internetni-marketing.si/

E-mail: info@vsi.si

Tel: 05 907 59 28